X
تبلیغات
رایتل
جمعه 3 آذر‌ماه سال 1391
توسط: ali

مواد غذایی با کالری منفی

غذاهایی با کالری منفی، غذاهای غنی از ویتامین و املاح هستند که نه تنها باعث مصرف انرژی حاصل از خود می شوند، بلکه انرژی بیشتری را از انرژی خود در طی عمل هضم مصرف می کنند.

این مواد غذایی نسبت به سایر مواد، انرژی بیشتری برای هضم خود نیاز دارند، یعنی بدن انرژی بیشتری برای هضم آنها می سوزاند و در عین حال نمی تواند کالری زیادی از این مواد غذایی ذخیره کند. پس علاوه بر اینکه باعث سوخت چربی ها می شوند، کمتر به چربی تبدیل شده و ذخیره می شوند. البته مصرف اینگونه مواد غذایی زمانی در کاهش وزن مؤثر است که غذاهای پُرکالری و فاقد مواد مغذی مثل انواع نوشابه ها، چیپس و ... را مصرف نکنید.

مواد غذایی با کالری منفی (NEGATIVE CALORIE FOODS) یاچربی سوز شامل انواع مختلفی از میوه ها و سبزی ها مانند مواد غذایی زیر می باشد:

از سبزی ها:

مارچوبه، چغندر، کلم، کلم بروکلی، گوجه فرنگی، هویج، گل کلم، کرفس، کاسنی، فلفل قرمز، خیار، شاهی، سیر، لوبیا سبز، کاهو، پیاز، تربچه، اسفناج، شلغم و کدو سبز.

از میوه ها:

سیب، زغال اخته، طالبی و گرمک، انبه، لیمو ترش، گریپ فروت، پرتقال، هلو، آناناس، تمشک، توت فرنگی، نارنگی و هندوانه.


مطالب مرتبط

خوراکی های چربی سوز

غذاهای چربی سوز